سیستم های کنفرانس تصویری

سیستم های کنفرانس تصویری نوعی جلسه مجازی و آنلاین است که در آن دو یا چند نفر از طریق تماس تصویری و صوتی به صورت بلادرنگ صحبت می کنند.


سیستم های کنفرانس تصویری

 

سیستم های کنفرانس تصویری چیست؟

سیستم های کنفرانس تصویری، یک جلسه ویدیویی زنده بین دو یا چند نفر در مکان‌های مختلف با استفاده از دستگاه‌های دارای قابلیت ویدیو است. کنفرانس ویدیویی به چندین نفر اجازه می دهد تا با انتقال صدا، ویدیو، متن و ارائه ها به صورت بلادرنگ از طریق اینترنت، با یکدیگر ملاقات کرده و با یکدیگر همکاری کنند. کنفرانس ویدیویی مهم است زیرا به افرادی می پیوندد که به طور معمول قادر به ایجاد یک ارتباط رو در رو نیستند. در ساده ترین حالت، ویدئو کنفرانس انتقال تصاویر ثابت و متن را بین دو مکان فراهم می کند. در پیچیده ترین حالت خود، انتقال تصاویر ویدئویی، حرکتی و صدای با کیفیت بالا را بین چندین مکان فراهم می کند.

در دنیای تجارت، کنفرانس تصویری رومیزی جزء اصلی پلتفرم های ارتباطی یکپارچه است که شامل قابلیت تماس و پیام رسانی نیز می شود. سیستم های کنفرانس تصویری مستقل در محل و مبتنی بر ابر نیز از ویدئوهای رومیزی و اتاقی پشتیبانی می‌کنند. همچنین از قابلیت جاسازی ویدئو کنفرانس در برنامه‌های تجاری، مانند سلامت از راه دور، خدمات مشتری و آموزش از راه دور، پشتیبانی می‌کنند. در دسترس بودن گسترده خدمات مبتنی بر ابر، سازمان‌ها را قادر می‌سازد تا سیستم های کنفرانس تصویری را با حداقل سرمایه‌گذاری اولیه اجرا کنند و از ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی برای بهبود عملکرد صوتی و تصویری استفاده کنند.

سیستم های کنفرانس تصویری چگونه کار می کند؟

در سیستم های کنفرانس تصویری می توان فرآیند کنفرانس ویدئویی را به دو مرحله تقسیم کرد:

  1. فشرده سازی
  2. انتقال

در طول فشرده‌سازی، دوربین و میکروفون، ورودی صوتی تصویری آنالوگ (AV) را ضبط می‌کنند. داده های جمع آوری شده به صورت امواج پیوسته فرکانس ها و دامنه ها هستند. اینها صداها، رنگ ها، روشنایی، عمق و سایه های گرفته شده را نشان می دهند. پس از ضبط، کدک ها داده ها را به بسته های دیجیتال تبدیل می کنند، معمولاً فشرده سازی برای به حداقل رساندن استفاده از پهنای باند به کار می رود.

در طول مرحله انتقال، بسته‌ها از طریق شبکه ارسال می‌شوند. ارائه‌دهنده خدمات ابری، آنها را به سایر شرکت‌کنندگان در کنفرانس ارسال می‌کند (و صدا و ویدیو را از چندین شرکت‌کننده ترکیب می‌کند).

سیستم های کنفرانس تصویری

سیستم های کنفرانس تصویری نوعی جلسه مجازی و آنلاین است که در آن دو یا چند نفر از طریق تماس تصویری و صوتی به صورت بلادرنگ صحبت می کنند.

سیستم های کنفرانس تصویری

اجزای سیستم های کنفرانس تصویری:

  • شبکه ای برای انتقال داده مانند شبکه محلی سیمی یا بی سیم
  • شبکه گسترده
  • بی سیم سلولی
  • پهنای باند مسکونی
  • دو یا چند دوربین فیلمبرداری یا وب کم که ورودی ویدیو را ارائه می دهند
  • دو یا چند میکروفون: یک میکروفون خارجی یا یک میکروفون داخلی در دستگاه دسترس
  • صفحه کامپیوتر، مانیتور، تلویزیون یا پروژکتوری که می تواند خروجی ویدئو را پخش کند
  • هدفون، بلندگوهای لپ تاپ یا بلندگوهای خارجی که می توانند برای خروجی صدا استفاده شوند

مزایای کنفرانس تصویری:

سیستم های کنفرانس تصویری دارای مزایای بسیاری است. در کسب و کارها، آنها می توانند بهره وری را در بین کارکنان افزایش دهند و همچنین روشی بهبود یافته برای برقراری ارتباط و تعامل با همکاران، شرکا و مشتریان ارائه دهند. برای کسب‌وکارها، مزایای ملموس ویدئو کنفرانس شامل هزینه‌های کمتر سفر به‌ویژه برای آموزش کارکنان و کوتاه‌تر شدن زمان جلسات و پروژه و در نتیجه بهبود ارتباطات بین اعضای تیم است. کسب و کارها همچنین می توانند درآمد خود را از طریق جلسات فروش مجازی با کیفیت بالاتر افزایش دهند.

مزایای نامشهود سیستم های کنفرانس تصویری شامل جلسات کارآمدتر با تبادل ارتباطات غیرکلامی و احساس قوی تر جامعه در میان مخاطبین تجاری در داخل، بین شرکت ها و همچنین با مشتریان است. در سطح شخصی، ارتباط چهره به چهره، شرکت کنندگان را قادر می سازد تا حس آشنایی قوی تری را با افرادی که ممکن است هرگز به صورت حضوری ملاقات نکنند، ایجاد کنند. از زمان شروع همه‌گیری COVID-19، بسیاری از شرکت‌ها اکنون از سیستم های کنفرانس تصویری برای فعالیت‌های جامعه‌سازی و گردهمایی‌های اجتماعی، از جمله یادگیری، فعالیت‌های سلامت و تندرستی، ساعات شاد و بازی‌ها استفاده می‌کنند.

کنفرانس تصویری

سیستم های کنفرانس تصویری نوعی جلسه مجازی و آنلاین است که در آن دو یا چند نفر از طریق تماس تصویری و صوتی به صورت بلادرنگ صحبت می کنند.

چرا باید از کنفرانس ویدئویی استفاده کنیم:

سیستم های کنفرانس تصویری به ویژه برای مدیران و کارمندان از راه دور مفید است. آنان احتمالاً برای میزبانی اکثر جلسات مربوط به کار خود به این خدمات متکی هستند. کارکنان از راه دور معمولاً از فضاهای اداری سنتی شرکت ها استفاده نمی کنند. بنابراین استفاده از کنفرانس تصویری می تواند ارتباط چهره به چهره شبیه سازی شده بین اعضای تیم و همکاران را فراهم کند. علاوه بر این، تقویت ابزار کنفرانس ویدئویی، مانند اشتراک‌گذاری صفحه، می‌تواند تماس‌های ویدیویی را برای همکاری کارکنان بسیار مفیدتر از محدود شدن به ارتباطات صوتی کند.

کنفرانس ویدئویی نه تنها می تواند ارتباط و بهره وری بهتری را فراهم کند، بلکه می تواند توسعه روابط کاری مهم را نیز تقویت کند، زیرا جذاب تر از شنیدن صداها از طریق تلفن یا مکاتبه از طریق ایمیل است.

نکات کلیدی برای داشتن یک کنفرانس ویدیویی موفق:

در سیستم های کنفرانس تصویری نیز ممکن است مشکلاتی پیش آید. برای جلوگیری از این مشکلات نکاتی که در ادامه بیان می کنیم را رعایت کنید تا شما را در کنفرانس تصویری موفق یاری نماید.

  • بررسی کنید که آیا اتصال اینترنت شما خوب است یا خیر
  • یک نرم افزار کنفرانس ویدئویی کارآمد و قابل اعتماد انتخاب کنید
  • با ابزارهای ویدئو کنفرانس آشنا شوید
  • آداب کسب و کار کنفرانس ویدئویی را فراموش نکنید
  • حداقل 10 دقیقه زودتر وصل شوید و صدا و تصویر را تست کنید
  • نور مناسب داشته باشید
  • به دوربین نگاه کنید
  • لباس مناسب کار بپوشید
  • دوربین را به درستی تنظیم کنید
  • از فناوری برای درگیر کردن کامل شرکت کنندگان از راه دور استفاده کنید

پیروی از چند آداب تجاری در طول جلسات ویدئو کنفرانس، آن را در مقایسه با کنفرانس های ویدئویی بدون استاندارد، کارآمدتر می کند. برای اینکه مطمئن شوید صدا و تصویر شما در حالت کار است، بهتر است در اسرع وقت، متصل شوید. بدین ترتیب از هر گونه اختلال جلوگیری می شود. فرقی نمی‌کند میزبان یا شرکت‌کننده باتجربه‌ای باشید، مشکل ممکن است رخ دهد. هدف از هر گونه همکاری تجاری بین سازمانی و بین منطقه ای، کوتاه کردن فاصله با شرکای تجاری ما است. هنگامی که بتوان این فاصله را کمتر کرد، موفقیت همکاری نزدیک خواهد بود. برای رسیدن به هدف، باید سه کار انجام دهیم: واضح صحبت کنیم، واضح تماشا کنیم و از نرم‌افزاری استفاده کنیم که مشتریان یا شریک‌هایمان با آن آشنا هستند.

برای گرفتن مشاوره روی لینک زیر کلیک کنید

کنفرانس تصویری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *